Wonderlijk


Hoi Désirée, het gaat super goed. Ik vind het echt een wonder. Ik denk dat de sessie mij onwijs heeft geholpen. De toets ging veel beter, ik weet echter nog niet of ik hem gehaald heb. Dus dat is nog even spannend, maar ik had veel meer rust en kon veel rustiger blijven en mijn paniek onder controle houden. Ik was tijdens de toets zelfs amper bezig met zenuwen en tijd. Maar op de een of andere manier voelt het alsof ik in het dagelijks leven ook een iets andere instelling heb. Het voelt alsof ik minder streng voor mezelf ben en daardoor ook minder onzeker. Veel relaxter voor mezelf dus. Dus ik ben heel blij!  En nog blijer als ik Frans gehaald zou hebben! Dan is er een klein wondertje gebeurd, denk ik. Super bedankt voor je hulp!

Marle

Steengoed


Ik vond het fijn met de verhalen en de stenen enzo. Ik kwam daardoor goed tot rust. De stenen helpen mij ook met het slapen en het boos worden. Je doet het heel goed. Ik raad het andere kinderen ook aan het helpt je echt!!!

Cem

Oordeelloos


Wat ik erg prettig vond gedurende de sessies is dat Désirée je totaal niet veroordeeld. Je mag zeggen wat je denkt, wat je voelt, ze zal je erkenning geven voor het geen waar jij last van hebt om je vervolgens een boost energie te geven om weer verder te kunnen gaan op eigen kracht.
Zelf ben ik twee keer langs geweest, dit was genoeg om mij op het juiste pad te zetten, zodat ik weer alleen kon verder lopen.

Romy