Moeder Janneke

“Het ging niet zo goed met Meike. Ze was verdrietig, nerveus, wilde niet meer naar school, niet meer zwemmen en niet meer met vriendjes afspreken. Terwijl het eigenlijk een hele vrolijke meid is. We konden het moeilijk verklaren waarom ze zich zo voelde. Via via zijn wij toen in contact gekomen met Désirée van AllesKids&Co.
Wij hadden direct veel vertrouwen in de kennis en kunde van Désirée, ook omdat ze naast haar praktijk ook leerkracht is en omdat ze zelf ook kinderen heeft. Desiree benadert alles en iedereen op een hele liefdevolle manier, en daardoor heeft ze ook snel Meike’s vertrouwen gewonnen.
Na enkele gesprekken ging het al veel beter met Meike. Désirée heeft haar laten inzien waar de onrust vandaan komt en haar geleerd hoe ze daar mee kan omgaan. Samen met de biotensor en de edelstenen, raar maar waar, een fijn resultaat.
Achteraf blijkt Meike hooggevoelig te zijn. Meer rust nemen, soms afschermen voor andermans emotie, een ander plekje in de klas en meer uitdaging in het schoolwerk bleek uiteindelijk de oplossing. Soms heeft ze nog even een dipje, maar we weten nu hoe we dat snel kunnen oplossen. Désirée bedankt!”