Ouders

AllesKids&Co Ouders

Wanneer je als ouder merkt dat je kind niet lekker in zijn vel zit en er ‘iets’ is waar je geen grip op kunt krijgen. Dan wil je helpen. Maar je wilt je kind er niet mee belasten. We kunnen dan samen kijken naar wat er nodig is. Ik werk in de meeste gevallen met een opvoedopstelling, een NEI sessie of een therapeutisch gesprek waardoor je snel weer zelf in staat bent je kind de juiste tools aan te reiken.

Redenen waarvoor ouders mijn hulp inroepen zijn:
Hoog oplopende emoties binnen het gezin, voortdurende strijd tussen verschillende gezinsleden, als ouder je niet volledig kunnen geven of kunnen genieten van het ouderschap, (dreigende) echtscheiding, claimgedrag van kinderen, een boos of driftig kind, kinderen met zindelijkheidsproblemen, een kind dat zich buitengesloten voelt, of zijn plek niet kan vinden binnen het gezin, relatie-vraagstukken tussen de ouders, loyaliteitsvraagstukken.

Hoe gaat dat?
We starten veelal met een opstelling. Hiermee maak je je interne beeld extern. Hierdoor wordt al snel duidelijk wat we er nodig is om de balans te herstellen.

Hoe vaak kom ik dan?
Sowieso is er na de eerste keer al één en ander in beweging. Je komt dan twee of drie weken later nog een keer. De ervaring leert dat er na een sessie of vier veel meer balans is. Meestal is de klacht geheel verdwenen.

Een therapie van AllesKids&Co is zelden langdurig. Wanneer mensen mijn praktijk weer bezoeken, komen ze veelal met een andere hulpvraag.

Speciaal voor ouders geef ik ook fijne trainingen via verschillende Workshops aan de keukentafel.