Kinderen

AllesKids&Co Kinderen

Moeite met concentreren en/of leren, (faal)angst, buikpijn, hoofdpijn, moeilijk in slaap komen of kunnen doorslapen, boosheid, verdriet, gevoeligheid, gepest worden, gescheiden ouders, moeite om voor jezelf op te komen. Of vind je het lastig om vrienden te maken?

Soms weet je zelf niet meer hoe je een oplossing kunt vinden voor waar je mee zit. Op zo’n moment is het fijn dat iemand met je meekijkt en ziet wat je nodig hebt om je weer lekker te voelen.

Hoe gaat dat dan?
De eerste keer neem je één van je ouders mee en bespreken we wat je graag anders zou willen. Als je het fijn vindt, kunnen we daar dan direct mee beginnen. Dit kan doordat we een spel doen of een test. We kijken samen naar wat voor jou het beste past en wat jij fijn vindt.

Hoe vaak kom je dan langs?
Meestal kiezen kinderen er voor om in ieder geval twee keer te komen, vaak is er dan al wat veranderd. Soms zijn er meer afspraken nodig. Dit beslissen we samen.

Belangrijk om te weten:
Alles wat we bespreken blijft tussen ons. Jij bepaalt wat ik tegen je ouders vertel. Daar mag je op vertrouwen.

Een therapie van AllesKids&Co is vaak kort. Wanneer kinderen mijn praktijk weer bezoeken, komen ze meestal voor iets anders.
Speciaal voor kinderen geef ik ook fijne trainingen zoals Krachtig Aandachtig en Ik leer leren.