Jongeren

AllesKids&Co Jongeren

Moeite met leren of concentreren, faalangst, erbij horen, voor jezelf opkomen, onzekerheid, acceptatie, heftige gevoelens, (hoog)gevoeligheid, scheiding, pesten, eenzaamheid, of zit je gewoon niet lekker in je vel?

Ben je tussen 13 en 21 jaar en herken jij je in één (of meerdere) van deze klachten? Dan is de kans groot dat je bij AllesKids&Co aan het juiste adres bent. Soms weet je zelf niet meer hoe je een oplossing kunt vinden voor waar je mee zit. Op zo’n moment is het fijn dat je een beroep kunt doen op een therapeut die met je meekijkt en ziet wat je nodig hebt om je weer verder op weg te helpen.

Hoe gaat dat?
Wanneer je de eerste keer komt kun je, wanneer je dat prettig vindt, een van je ouders of opvoeders meenemen. Maar je mag ook zelf komen. We kijken samen naar wat er nodig is om de balans te herstellen en gaan daar direct praktisch mee aan de slag. Zo merk je na de eerste sessie al een verschil.

Hoe vaak kom ik dan?
Dit gaat altijd in overleg met jou. Wanneer er nog hulpvragen zijn, kunnen we meerdere sessies plannen.

Belangrijk om te weten:
Alles wat we bespreken blijft tussen ons. Jij bepaalt wat ik tegen je ouders en/of je leerkracht vertel. Daar mag je op vertrouwen.

Een therapie van AllesKids&Co is zelden langdurig. Wanneer jongeren mijn praktijk weer bezoeken, komen ze veelal met een andere hulpvraag.

Speciaal voor jongeren geef ik ook fijne trainingen zoals Krachtig Aandachtig en Ik leer leren.