Kinderen vind ik prachtig. Boeiend. Zelf ben ik moeder van vier heerlijke, unieke exemplaren. Dat brengt een hoop dynamiek met zich mee. Houd ik van (en soms wat minder ;-). Ik ontdekt en ervaar een hoop, want ze houden je een spiegel voor.

Veilig zijn & doen

Professioneel werk ik ook al heel wat jaren met kinderen en hun ouders. Meer dan 25 jaar heb ik voor de klas gestaan en heel wat kids voorbij zien komen. Omdat ik weet dat het de ontwikkeling en leerprestaties helpt, heb ik altijd aandacht gehad voor een veilige omgeving en pedagogisch klimaat. Voor dit belang, en uit grote interesse, heb ik veel geïnvesteerd in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. Zowel op pedagogisch, therapeutisch als spiritueel vlak.

Groeisprong

In het onderwijs heb ik met mijn opgedane kennis veel kunnen betekenen voor kinderen, ouders en collega’s. Wat me op een zeker moment heeft doen besluiten om als leerkracht te stoppen, en als trainer, coach & therapeut mijn kennis te delen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat GroepsGeluk, systemisch werken in de klas, nog meer kon groeien. Een onderneming met als missie systemisch denken en werken in het onderwijs gemeengoed te maken. Zodat de capaciteit van zowel leerlingen als alle medewerkers in het onderwijs tot z’n recht komt.

Vrij in je zijn & doen

Daarnaast werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk AllesKids&Co. Voor ouders en kinderen. Het gedrag en welzijn van kinderen kun je namelijk niet los zien van het gezin, de ouders en het familiesysteem. Als er ergens in het systeem een kink in de kabel zit, kan dat zich uiten in het gedrag van je kind. Door dit zichtbaar te maken, los je veel meer op dan alleen de hulpvraag waarmee mensen naar mijn praktijk komen. Dat is zo mooi, wanneer alles weer stroomt. Niet door controle te krijgen op de situatie, maar door ruimte te creëren voor de ware aard van ieder mens.

Dit wil ik ook

Wil je meer weten, kennismaken of een afspraak inplannen? Neem vooral contact met me op.

Ik bedank Désirèe heel erg voor het behandelen van mijn klachten. Ik zag ze één voor één verdwijnen en een ander persoon ervoor terugkomen. Ik kon ook altijd terecht met een appje als er iets was. Ook heeft ze me meer geleerd over het spirituele deel in mij. Momenteel gaat het goed met me ondanks een paar inprentingen die ik nog wil veranderen.

Angelina, 21 jaar