Contact

AllesKids&Co Contact

Wil je weten wat ik voor jou en/of je kind kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Dit kun je doen door me te mailen of te reageren via het contactformulier. Wanneer je het prettiger vindt om me te bellen, kan dat natuurlijk ook.

Je vindt al mijn gegevens hieronder. Wellicht tot ziens.

Hartelijke groet,

Désirée

Mogelijkheden voor vergoeding van mijn werkzaamheden:

AllesKids&Co staat vermeld in het ledenregister van de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Daardoor vergoeden verschillende Zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten voor therapie.

AllesKids&Co valt onder de aanvullende verzekering voor alternatieve zorg. De therapie van AllesKids&Co valt onder Vakgroep Psychosociaal Maatschappelijk Werk (VPMW). Het voordeel bij vergoedingen uit de aanvullende verzekering is dat je geen eigen risico van 360 euro hoeft te betalen.

Coaching komt bij zorgverzekeraars niet voor vergoeding in aanmerking. Bioresonantie valt niet onder de NFG-registratie. Ook trainingen komen doorgaans niet voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking.

Indien je niet voor vergoeding in aanmerking komt, dan zijn er nog andere mogelijkheden om een tegemoetkoming in de kosten te krijgen:
• Je kunt eventueel een coulance-aanvraag indienen bij je verzekering. Deze aanvraag is een verzoek voor een tegemoetkoming in de kosten die je hebt gemaakt op basis van de aangetoonde effectiviteit van de behandeling.
• Daarnaast is het mogelijk via de gemeente een aanvraag in te dienen voor een bijdrage in de kosten van de begeleiding. Dit is afhankelijk van de hoogte van je inkomen.
• Een andere mogelijkheid is om de gemaakte kosten voor therapie af te trekken als bijzondere ziektekosten bij je belastingaangifte.
• Tot slot vergoeden diverse werkgevers de therapiekosten van hun werknemers. Vraag het na bij je werkgever, wellicht is een bepaalde vergoeding mogelijk.